Kittyclean.ee on vÔtnud endale eesmÀrgiks olla isikuandmete töötlemisel Sinule usaldusvÀÀrseks ja Sinu Ôigusi austavaks partneriks. Sellest lÀhtuvalt oleme koostanud privaatsuspoliitika pÔhimÔtted, mis kÀsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist.

1. MÕISTED

1.1. Andmesubjekt on fĂŒĂŒsiline isik, kelle kohta on Kittyclean.ee’l teavet vĂ”i teave, millega on vĂ”imalik fĂŒĂŒsiline isik tuvastada. Andmesubjektid on nĂ€iteks fĂŒĂŒsilisest isikust Ostjad, koostööpartnerid ning töötajad kelle kohta on Kittyclean.ee’l Isikuandmeid.
1.2. Privaatsustingimused on kÀesolev tekst, mis sÀtestab Kittyclean.ee Isikuandmete Töötlemise pÔhimÔtted.
1.3. Isikuandmed on igasugune teave tuvastatud vĂ”i tuvastatava fĂŒĂŒsilise isiku kohta.
1.4. Isikuandmete Töötlemine on igasugune Andmesubjekti Isikuandmetega tehtav toiming. NĂ€iteks Isikuandmete kogumine, salvestamine, korrastamine, sĂ€ilitamine, muutmine ja avalikustamine, juurdepÀÀsu vĂ”imaldamine, pĂ€ringute teostamine ja vĂ€ljavĂ”tete tegemine, kasutamine, edastamine, ristkasutamine, ĂŒhendamine, sulgemine, kustutamine vĂ”i hĂ€vitamine, vĂ”i mitu eelnimetatud toimingut, sĂ”ltumata toimingute teostamise viisist ja kasutatavatest vahenditest.
1.5. Ostja on iga fĂŒĂŒsiline vĂ”i juriidiline isik, kes kasutab vĂ”i on avaldanud soovi kasutada Kittyclean.ee teenuseid.
1.6. Leping on Kittyclean.ee ja Ostja vahel sÔlmitud Teenuse osutamise vÔi muu leping.
1.7. Veebileht http://kittyclean.ee/ on Kittyclean.ee veebileht.
1.8. KĂŒlastaja on isik, kes kasutab Kittyclean.ee veebilehte.
1.9. Laps on Isikuandmete Töötlemise kontekstis Eesti Vabariigis alla 13 aastane isik.
1.10. Teenused on igasugused Kittyclean.ee poolt pakutavad teenused ja tooted.
1.11. KĂŒpsised on andmefailid, mida salvestatakse mĂ”nikord Veebilehe KĂŒlastaja seadmesse.
1.12. Kittyclean.ee Andmekaitseametnik on isik, kes jĂ€rgib Kittyclean.ee’s Isikuandmete Töötlemise pĂ”himĂ”tete kohaldamist ning, kellega on Andmesubjektil vĂ”imalik kaebuse korral ĂŒhendust vĂ”tta.
1.13. MĂŒĂŒgikanalid on Kittyclean.ee poolt kasutatavad Andmesubjektiga suhtlemise viisid, kaupade mĂŒĂŒgiks ning teenuste osutamiseks loodud vahend. Sh e-post, telefon, avalik ja sotsiaalmeedia, erinevad vestlusliinid, individualiseeritud ja interaktiivsed reklaamid ja muud sarnased tööriistad Veebilehtedel ja mujal.
1.14. Tooteportfell on Kittyclean.ee erinevad tooted ja teenused, mille nimekiri on kÀttesaadav veebilehelt http://kittyclean.ee/.
Privaatsustingimustes, Lepingus, Üldtingimustes ja pooltevahelises suhtluses kasutatakse mĂ”isteid eelnevalt mĂ€rgitud tĂ€henduses.

2. ÜLDSÄTTED

2.1. Kittyclean.ee on juriidiline isik Speli Baltic OÜ, registrikoodiga 11010013, asukohaga Harjumaa, Tallinn, Laki tn 28, 12915.
2.2. Isikuandmeid vÔib Kittyclean.ee töödelda:
2.2.1. vastutava töötlejana mÀÀrates kindlaks töötlemise eesmÀrgid ning vahendid;
2.2.2. volitatud töötlejana vastutava töötleja juhiste jÀrgi;
2.2.3. vastuvÔtjana ulatuses, kellele Isikuandmeid edastatakse.
2.3. Privaatsustingimused kohalduvad Andmesubjektidele ning Privaatsustingimustes nimetatud Ôigustest ja kohustustest lÀhtuvad kÔik Kittyclean.ee töötajad ja koostööpartnerid, kellel on kokkupuude Kittyclean.ee valduses olevate Isikuandmetega.
2.3.1. Privaatsustingimusi vÔivad tÀiendada Veebilehel vÔi seadmetes avaldatavaid privaatsusteadaandeid, samuti vÔib Privaatsustingimusi nendega muuta ja tÀiendada.

3. PÕHIMÕTTED

3.1. Kittyclean.ee lÀhtub Isikuandmete Töötlemisel alati Andmesubjektide huvidest, Ôigustest ja vabadustest.
3.2. Kittyclean.ee eesmÀrgiks on vastutustundlik Isikuandmete Töötlemine, mille puhul lÀhtutakse parimast praktikast, pidades silmas, et alati ollakse valmis demonstreerima Isikuandmete Töötlemise vastavust seatud eesmÀrkidele.
3.3. Kittyclean.ee kÔik Isikuandmete Töötlemisega seonduvad protsessid, juhendid, toimingud ja tegevused lÀhtuvad jÀrgnevatest pÔhimÔtetest:
3.3.1. Seaduslikkus. Isikuandmete Töötlemise puhul on olemas selleks seadusest tulenev alus, nÀiteks nÔusolek;
3.3.2. Õiglus. Isikuandmete Töötlemine on Ă”iglane nĂ”utades eelkĂ”ige, et Andmesubjektil oleks piisav teave ja informatsioon selle kohta, kuidas Isikuandmeid Töödeldakse.
3.3.3. LÀbipaistvus. Isikuandmete Töötlemine on Andmesubjektile lÀbipaistev.
3.3.4. EesmÀrgipÀrasus. Isikuandmeid kogutakse tÀpselt ja selgelt kindlaksmÀÀratud ning ÔiguspÀrastel eesmÀrkidel ning neid ei töödelda hiljem viisil, mis on nende eesmÀrkidega vastuolus.
3.3.5. Õigsus. Isikuandmed on Ă”iged ja vajaduse korral ajakohastatud ning tarvitusele on vĂ”etud kĂ”ik mĂ”istlikud meetmed, et Isikuandmete Töötlemine eesmĂ€rgi seisukohast ebaĂ”iged Isikuandmed kustutataks vĂ”i parandataks.
3.3.6. SĂ€ilitamise piirang. Isikuandmeid sĂ€ilitatakse kujul, mis vĂ”imaldab Andmesubjekte tuvastada ainult seni, kuni see on vajalik selle eesmĂ€rgi tĂ€itmiseks, milleks isikuandmeid töödeldakse. See tĂ€hendab, et juhul kui Kittyclean.ee soovib hoida Isikuandmeid kauem kui see on kogumise eesmĂ€rgist tulenevalt vajalik, anonĂŒmiseerib Kittyclean.ee andmed selliselt, et Andmesubjekt ei ole enam tuvastatav. Andmete puhul, mille on Kittyclean.ee saanud lĂ€bi kliendi- vĂ”i muu sarnase suhte, sĂ€ilitab Kittyclean.ee vastavalt parimale tavale ning nĂ”usoleku alusel töödeldavaid andmeid kuni nĂ”usoleku tagasivĂ”tmiseni.
3.3.7. UsaldusvÀÀrsus ja konfidentsiaalsus. Isikuandmete Töötlemine toimub viisil, mis tagab Isikuandmete asjakohase turvalisuse, sealhulgas kaitseb loata vÔi ebaseadusliku Töötlemise eest ning juhusliku kaotamise, hÀvitamise vÔi kahjustumise eest, kasutades mÔistlikke tehnilisi vÔi korralduslikke meetmeid. Kittyclean.ee omab nii ettevÔttesiseseid juhiseid, eeskirju töötajatele, kui ka eraldi lepinguid iga volitatud töötlejaga, mis nÀevad ette parimad praktikad, pideva riskihindamise ning asjakohased tehnilised ja organisatoorsed meetmed Isikuandmete Töötlemisel.

4. ISIKUANDMETE KOOSSEIS

4.1. Kittyclean.ee kogub muuhulgas jĂ€rgmist tĂŒĂŒpi Isikuandmeid:
4.1.1. Andmesubjekti poolt Kittyclean.ee’le avaldatud Isikuandmed (nimi, e-posti aadress, postiaadress, telefoninumber);
4.1.2. Andmesubjekti ja Kittyclean.ee tavapÀrase suhtluse tulemusel tekkivaid Isikuandmed;
4.1.3. Andmesubjekti poolt ilmselgelt avalikustatud Isikuandmed (nt sotsiaalmeedias);
4.1.4. Teenuste tarbimisel tekkivad Isikuandmed (nt e-poest ostmisel);
4.1.5. Veebilehe kĂŒlastamise ja kasutamise tulemusena tekkivad Isikuandmed (nt Veebilehel veedetud aeg);
4.1.6. Kolmandatelt isikutelt saadavad Isikuandmed;
4.1.7. Kittyclean.ee poolt loodud ja kombineeritud Isikuandmed (kliendisuhte raames toimunud kirjavahetus vÔi tellimuste ajaloo nimistu).

5. ISIKUANDMETE KOOSSEIS NING TÖÖTLEMISE EESMÄRGID JA ALUSED

5.1. Kittyclean.ee Töötleb Isikuandmeid eranditult nÔusoleku vÔi seaduse alusel.
5.2. NĂ”usoleku alusel Töötleb Kittyclean.ee isikuandmeid tĂ€pselt nendes piirides, ulatuses ja eesmĂ€rkidel, mille Andmesubjekt on kindlaks mÀÀranud. NĂ”usolekute puhul lĂ€htub Kittyclean.ee pĂ”himĂ”ttest, et iga nĂ”usolek peab olema muudest kĂŒsimustest selgelt eristatav, ning arusaadaval ja lihtsasti kĂ€ttesaadaval kujul, selges ja lihtsas keeles. NĂ”usolek vĂ”ib olla antud nii kirjalikult kui elektroonilisel teel vĂ”i suulise avaldusena. Andmesubjekt annab nĂ”usoleku vabatahtlikult, konkreetselt, teadlikult ja ĂŒhemĂ”tteliselt nĂ€iteks lahtri mĂ€rgistamise kaudu Veebilehel.
5.3. Õigustatud huvi tĂ€hendab Kittyclean.ee huvi enda ettevĂ”tte majandamiseks ja juhtimiseks vĂ”imaldamaks pakkuda parimaid vĂ”imalikke Teenuseid turul. Seadusest tuleneval alusel Töötleb Kittyclean.ee Isikuandmeid vaid pĂ€rast hoolikat hindamist, tuvastamaks, et Kittyclean.ee’l on Ă”igustatud huvi, mille alusel Isikuandmete Töötlemine on vajalik ning vastavuses Andmesubjekti huvide ja Ă”igustega. EelkĂ”ige vĂ”ib Ă”igustatud huvi alusel Isikuandmete Töötlemine toimuda jĂ€rgmistel eesmĂ€rkidel:
5.3.1. Usaldusliku kliendisuhte tagamiseks, nÀiteks Isikuandmete Töötlemine, mis on rangelt vajalik tegelike kasusaajate vÀljaselgitamiseks vÔi pettuste vÀltimiseks;
5.3.2. Kliendibaasi haldamine ja analĂŒĂŒsimine, et parandada Teenuste ja toodete kĂ€ttesaadavust, valikut, kvaliteeti ning et teha Kliendile nĂ”usoleku korral parimaid ja personaalsemaid pakkumisi;
5.3.3. Veebilehtede, mobiilirakenduste ja muude Teenuste kasutamisel kogutavad identifikaatorid ja Isikuandmed. Kittyclean.ee kasutab kogutavaid andmeid veebianalĂŒĂŒsiks vĂ”i mobiili- ja infoĂŒhiskonnateenuste analĂŒĂŒsiks, töötamise tagamiseks, parendamiseks, statistika tegemiseks ja KĂŒlastaja kĂ€itumise ning kasutuskogemuse analĂŒĂŒsiks ning parema ja personaalsema Teenuse osutamiseks;
5.3.4. Kampaaniate korraldamine, s.h personaliseeritud ja suunatud kampaaniate korraldamine, Klientide ja KĂŒlastajate rahulolu uuringute teostamine ning teostatud turundustegevuste efektiivsuse mÔÔtmine;
5.3.5. Kliendi ja KĂŒlastaja kĂ€itumise analĂŒĂŒsimine erinevates MĂŒĂŒgikanalites, Veebilehtedel;
5.3.6. VĂ”rgu-, info- ja kĂŒberturbe kaalutlustel, nĂ€iteks piraatlusega vĂ”itlemiseks ning Veebilehtede turvalisuse tagamiseks ning tagavarakoopiate tegemiseks ja talletamiseks vĂ”etavad meetmed;
5.3.7. ÕigusnĂ”uete koostamiseks, esitamiseks vĂ”i kaitsmiseks.
5.4. Seadusest tuleneva kohustuse tÀitmiseks Töötleb Kittyclean.ee Isikuandmeid seaduses sÀtestatud kohustuste tÀitmiseks vÔi seaduses lubatud kasutusviiside rakendamiseks. NÀiteks tulenevad seadusest kohustused maksete töötlemisel vÔi rahapesu reeglite jÀrgimisel.
5.5. Juhul kui Isikuandmete Töötlemine toimub uuel eesmÀrgil kui see, milleks Isikuandmeid algselt koguti, vÔi ei pÔhine Andmesubjekti antud nÔusolekul, hindab Kittyclean.ee hoolikalt sellise uue Töötluse lubatavust.

6. KLIENDIANDMETE AVALIKUSTAMINE JA/VÕI EDASTAMINE KOLMANDATELE ISIKUTELE

6.1. Kittyclean.ee teeb koostööd isikutega, kellele Kittyclean.ee vÔib edastada koostöö raames ja eesmÀrgil Andmesubjektidega seotud andmeid, sh Isikuandmeid.
6.2. Sellisteks kolmandateks isikuteks vÔivad olla reklaami- ja turunduspartnerid, kliendirahulolu uuringut korraldavad ettevÔtted, vÔlgade sissenÔudmisteenuse osutajad, maksehÀireregistrid, IT partnerid, postiteenust vahendavad vÔi osutavad isikud, asutused ja organisatsioonid tingimusel, et:
6.2.1. vastav eesmÀrk ja Töötlus on seaduslik;
6.2.2. Isikuandmete Töötlemine toimub vastavalt Kittyclean.ee juhistele ning kehtiva lepingu alusel.

7. ISIKUANDMETE TÖÖTLEMISE TURVALISUS

7.1. Kittyclean.ee sÀilitab Isikuandmeid vaid rangelt minimaalselt vajaliku aja. Isikuandmed, mille sÀilitamise tÀhtaeg on möödunud, hÀvitatakse kasutades selleks parimaid praktikaid ning vastavalt Kittyclean.ee poolt selleks kehtestatud korrale.
7.2. Kittyclean.ee on kehtestanud juhiseid ja protseduurireegleid sellest, kuidas tagada Isikuandmete turvalisus nii lÀbi organisatoorsete kui tehniliste meetmete kasutamise.
7.3. Juhul kui toimub Isikuandmetega seonduvalt mistahes intsident, vÔtab Kittyclean.ee tarvitusele kÔik vajalikud meetmed tagajÀrgede leevendamiseks ning tulevikus relevantsete riskide maandamiseks. Muuhulgas registreerib Kittyclean.ee kÔik intsidendid ning teavitab selleks ette nÀhtud juhul Andmekaitse Inspektsiooni ja Andmesubjekti otse.

8. LASTE ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

8.1. Kittyclean.ee Teenused, s.h. infoĂŒhiskonna teenused ei ole suunatud Lastele.
8.2. Kittyclean.ee ei kogu teadlikult informatsiooni alla 13 aastate isikute ehk Laste kohta ning teadliku sellekohase tegevuse korral lÀhtume lapsevanema vÔi eestkostja soovidest.
8.3. Juhul kui Kittyclean.ee saab teada, et on kogunud Isikuandmed siiski Lapselt vÔi Lapse kohta, teeb Kittyclean.ee endast parima selliste Isikuandmete Töötlemise lÔpetamiseks.

9. ANDMESUBJEKTI ÕIGUSED

9.1. NÔusolekuga seonduvad Ôigused:
9.1.1. Andmesubjektil on igal ajal Ă”igus teatada Kittyclean.ee’le oma soovist nĂ”usolek Isikuandmete Töötlemiseks tagasi vĂ”tta.
9.1.2. Kittyclean.ee’le antud uudiskirja saaja nĂ”usolekut saad tagasi vĂ”tta uudiskirja all olevalt lingilt.
9.2. Isikuandmete Töötlemisel on Andmesubjektil ka jÀrgnevad Ôigused:
9.2.1. Õigus saada teavet ehk Andmesubjekti Ă”igus saada teavet tema kohta kogutud Isikuandmete kohta.
9.2.2. Õigus tutvuda andmetega mis mh hĂ”lmab Andmesubjekti Ă”igust Töödeldavate Isikuandmete koopiale.
9.2.3. Õigus ebaĂ”igete Isikuandmete parandamisele.
9.2.4. Õigus andmete kustutamisele ehk teatud juhul on Andmesubjektil Ă”igus nĂ”uda, et Isikuandmed kustutataks nĂ€iteks, kui Töötlus toimub ainult nĂ”usoleku alusel.
9.2.5. Õigus nĂ”uda Isikuandmete Töötlemise piiramist. See Ă”igus tekib mh juhul, kui Isikuandmete Töötlemine ei ole seaduse alusel lubatud vĂ”i kui Andmesubjekt vaidlustab Isikuandmete Ă”igsuse. Andmesubjektil on Ă”igus nĂ”uda Isikuandmete Töötlemise piiramist ajaks, mis vĂ”imaldab vastutaval töötlejal Isikuandmete Ă”igsust kontrollida vĂ”i kui isikuandmete Töötlemine on ebaseaduslik, kuid Andmesubjekt ei taotle isikuandmete kustutamist.
9.2.6. Õigus jĂ€relevalveasutuse hinnangule selle kohta, kas Andmesubjekti Isikuandmete Töötlemine on seaduspĂ€rane.

10. ÕIGUSTE TEOSTAMINE JA PRETENSIOONIDE ESITAMINE

10.1. Õiguste teostamine:
10.1.1. Andmesubjektil on Ă”igus Isikuandmete Töötlemisega seonduva kĂŒsimuse, taotluse vĂ”i kaebuse ilmnemise korral pöörduda Kittyclean.ee poole e-posti teel info@kittyclean.ee.
10.2. Kaebuste esitamine:
10.2.1. Andmesubjektil on Ôigus pöörduda kaebusega Kittyclean.ee poole, Andmekaitse Inspektsiooni vÔi kohtu poole kui Andmesubjekt leiab, et Isikuandmete Töötlemisel on rikutud tema Ôigusi.
10.2.2. Andmekaitseameti (AKI) kontaktandmed leiab AKI kodulehekĂŒljel aadressil: www.aki.ee.

11. KÜPSISED JA MUUD VEEBITEHNOLOOGIAD

11.1. Kittyclean.ee vĂ”ib koguda Veebilehtede ja teiste infoĂŒhiskonnateenuste KĂŒlastajate kohta andmeid kasutades selleks KĂŒpsiseid (s.o vĂ€iksed infokillud, mis talletatakse KĂŒlastaja brauseri poolt KĂŒlastaja arvuti vĂ”i muu seadme kĂ”vakettale) vĂ”i muid sarnaseid tehnoloogiaid (nt IPaadress, seadmeinfo, asukohateave) ning neid andmeid töödelda.
11.2. Kittyclean.ee kasutab kogutavaid andmeid, et vĂ”imaldada Teenuse osutamine vastavalt KĂŒlastaja vĂ”i Kliendi harjumustele; kindlustada parim Teenuse kvaliteet; informeerida KĂŒlastajat ja Klienti sisust ja teha soovitusi; muuta reklaamid asjakohasemaks ja tĂ”hustada turunduspingutused; hĂ”lbustada sisselogimist ja andmete kaitsmist. Kogutud andmeid kasutatakse ka KĂŒlastajate loendamiseks ning nende kasutusharjumuste fikseerimiseks.
11.3. Kittyclean.ee kasutab sessiooni-, pĂŒsi- ja reklaamikĂŒpsiseid. SessioonikĂŒpsis kustutatakse automaatselt pĂ€rast igat kĂŒlastust; pĂŒsikĂŒpsiseid jÀÀvad alles Veebilehe korduval kasutamisel. Kolmandate osapoolte KĂŒpsiseid kasutavad Kittyclean.ee partnerite Veebilehed. Nende KĂŒpsiste tekkimist Kittyclean.ee ei kontrolli, seega nende kĂŒpsiste kohta saad infot kolmandate osapoolte kĂ€est
11.4. KĂŒpsiste osas nĂ”ustuvad KĂŒlastajad nende kasutamisega Veebilehel, InfoĂŒhiskonna teenuse seadetes vĂ”i veebibrauseris.
11.5. Enamik veebilehitsejaid lubavad KĂŒpsiseid. Ilma KĂŒpsiseid tĂ€ielikult lubamata ei ole Veebilehe funktsioonid KĂŒlastajale saadaval. KĂŒpsiste ja muude sarnaste tehnoloogiate lubamine vĂ”i keelamine on KĂŒlastaja kontrolli all lĂ€bi enda veebibrauseri sĂ€tete, infoĂŒhiskonna teenuse seadistuste ja selliste privaatsuse tĂ”hustamise platvormide.

12. OLULISED DOKUMENDID, JUHISED, KORRAD

12.1. Kittyclean.ee Privaatsustingimuste rakendamisel lÀhtutakse jÀrgmistest dokumentidest, kordadest, juhistest:
12.1.1. Töötlemistoimingute register, milles on toodud kĂ”ik Isikuandmete Töötlemise eesmĂ€rgid, viisid, töödeldavad Isikuandmete tĂŒĂŒbid ja kategooriad ning vastavad Töötlemise alused;
12.1.2. Isiku e-poe konto, mille kaudu saab Andmesubjekt ligi enda kohta Kittyclean.ee olemasolevate Isikuandmetele; saab neid parandada, muuta ning teostada enda muid seaduse ja kÀesolevate Privaatsustingimuste alusel antavaid Ôigusi;
12.1.3. Kittyclean.ee organisatoorsete ja tehniliste meetmete kasutamise pÔhimÔtted, milles on toodud erinevad meetmed, mida Kittyclean.ee rakendab selleks, et hoida isikuandmed alati konfidentsiaalsete ja turvalistena.
12.1.4. All About Cookies (inglisekeelne): KĂŒpsiste ja muude veebitehnoloogiate kirjeldused, mida Kittyclean.ee kasutab.

13. KONTAKTANDMED JA INFORMATSIOON

13.1. Kittyclean.ee Andmesubjekti jaoks olulised kontaktandmed:
13.1.1. Kittyclean.ee’ga saab Isikuandmete kĂŒsimustest ĂŒhendust e-posti aadressil info@kittyclean.ee

14. MUUD TINGIMUSED

14.1. Kittyclean.ee’l on Ă”igus ĂŒhepoolselt muuta kĂ€esolevaid Privaatsustingimusi. Muutmisest teavitab Kittyclean.ee Andmesubjekte www.kittyclean.ee kodulehekĂŒljel. Eeldame, et kui asute kasutama Kittyclean.ee veebilehte www.kittyclean.ee, olete privaatsustingimustega tutvunud ja nĂ”ustunud.